Milevski pozitivan na koronu

Bivši ukrajinski nogometni reprezentativac i bivši napadač splitskih klubova Hajduka i Splita, Artem Milevski (35) ili “Mile Viski”, kako su ga zvali u Splitu, pozitivan je na korona virus, pokazalo je testiranje koje je obavio u svome sadašnjem klubu – Dinamu iz Bresta – gdje situacija doista nije bajna, pišu 24sata.

Ondje je, naime, nekolicina igrača već hospitalizirana zbog ovoga virusa, a raste i brojka onih koji nisu u bolnici, ali su zaraženi virusom.

Prema pisanju portala Football24.ua, u Dinamu iz Bresta je 15 zaraženih, među njima su i desetorica igrača, od kojih su Ignatovič, Juzepčuk i Nojok zadržani na liječenju.

Ipak, utakmice bjeloruskog prvenstva nisu odgođene, pa je tako od petka do nedjelje igrano redovno kolo, a jedan od dvoboja bio je Smoleviči – Dinamo Brest. Nakon utakmice su igrači i osoblje klubova testirani na korona virus i među pozitivnima je tada bio miljenik splitskih tribina.

Podsjetimo, rijetko se tolika prašina digla kod jednog transfera kao što je to bilo kad je Artem Milevski dolazio u Hajduk. Izgledalo je kao da će to biti dobitna kombinacija, ali… Artem je bio boem u duši.

U Hrvatsku je došao spasiti karijeru, ali eventualno je uspio spasiti koji ugostiteljski objekt od novonastalih troškova fiskalizacija. Nakon Poljuda, otišao je u Park mladeži i lokalni Split, ali i tamo se zadržao tek mjesec dana nakon čega je potjeran iz kluba.

Bivši ukrajinski reprezentativac trenutno brani boje Dinama iz Bresta i tamo uživa. Milevski je čak i rođen u bjeloruskom glavnom gradu Minsku, a već intenzivno razmišlja o završetku karijere. Jasno je čime će se baviti nakon toga -prije godinu dana je sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom krenuo je u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu prije nekih mjesec dana. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promotor.

Facebook Komentari