Fani nosi narukvicu kakve stoje po 40 tisuća kuna, a Kerum voli tenisice s pčelicama u Gucci stilu

Izvor: Screnshot

Osim Dolce&Gabbana; haljine od 17.300 kuna koju je nosila kad je sa suprugom Željkom Kerumom (59) došla na biralište u Splitu, još jedan detalj upao je u oko na Fani Kerum (35). Riječ je o zlatnoj narukvici koja izgleda kao Cartierova, a koja stoji minimalno 40.000 kuna, pišu 24sata.

Fani ju je nosila i prije nekoliko dana na Kerumovom predizbornom skupu na Zapadnoj obali kad je okupljene zabavljao Mladen Grdović.

Cartier je 1970. Godine izbacio kolekciju narukvica koje se skidaju samo uz pomoć odvijača koji dolazi s narukvicom kako bi ljubavnike podsjećala na vječnu ljubav kojoj su se zavjetovali. Fascinirani srednjovjekovnom legendom o vojnicima koji su svoje drage ‘zaključavali’ željeznim ‘pojasom nevinosti’ kako bi očuvali vjernost u braku Cartier je napravio Love kolekciju.

Verzija narukvice s dijamantima stoji čak 400.000 kuna. Postoji i verzija narukvice gdje se odvijač nalazi na ogrlici osobe koja je daruje u znak odanosti i ljubavi. Taj scenarij nije viđen kod Željka. Cartierovu Love narukvicu koja je postala statusni simbol nose i Severina Kojić, Tatjana Dragović, Melita Fabečić, Nancy i Frank Sinatra, Joan Collins, princeza Diana, Jennifer Aniston, Angelina Jolie…

Nije samo Fani zasjala na izborima. I Kerum danima ne izlazi iz tenisica na navlačenje koje izgledaju kao Guccijeve. Popularne ljetne tenisice stoje oko 4.200 kuna, a obožava ih Marko Grubnić dok ih je proslavio Hugh Hefner. Na sebi imaju pčele i zvjezdice.

Kerum i Fani zaljubili su se kad je ona bila tinejdžerica odnosno kad je imala 19 godina, a on bio u braku sa samozatajnom Ankicom s kojom ima dvoje djece. Isprva su Fani i Željko tajili svoju vezu, odnosno trajalo je to pet godina prije nego je Kerum 2009. na svojoj lokalnoj televiziji iz vedra neba obznanio da voli trudnu ljubavnicu, tad 24-godišnju Fani i da se razvodi od Ankice s kojom je bio u braku 24 godine.

Fani i Kerum danas žive u splitskom elitnom kvartu Meje u kući koja je procijenjena na oko pet milijuna kuna, kao i u Rogoznici gdje imaju kuću.

Share This Article