Raste broj novozaraženih: U Zagrebu 25 novozaraženih, a u Osječko-baranjskoj županiji 7

Dva su nova slučaja zaraze koronavirusom u Šibensko-kninskoj županiji, prenosi N1.

Zadarska županija danas nema novozaraženih.

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije četiri (4) su nove pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2. Sve četiri pozitivne osobe sudionici su ili kontakti sudionika jednog privatnog okupljanja izvan područja Brodsko-posavske županije na kojemu je potvrđeno više zaraženih osoba iz više hrvatskih županija.

Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 73.

Na području Zagrebačke županije u 24 sata šest je novooboljelih od koronavirusa, a dosad je u županiji evidentirana 181 oboljela osoba, podatci su Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci.

Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana, ističu iz županijskog Stožera.

Facebook Komentari