Ecclestone želi još djece: Želim doživjeti odrastanje sina

Milijarder Bernie Ecclestone početkom je srpnja u 90. godini postao otac. Njegova supruga Fabiana Flosi (44) na svijet je donijela dječaka kojemu su dali ime Ace. Bivši suprug Hrvatice Slavice Ecclestone (62) i bivši šef Formule 1, otkrio je kako je porođaj trajao samo 25 minuta. Sada je za britanske medije progovorio o dobnoj razlici njega i supruge te starosti.

– Nadam se samo da ću živjeti dovoljno dugo da vidim kako mi sin odrasta – rekao je Bernie za Daily Mail. Dodao je kako bi htio imati više djece.

– Kada sam upoznao svoju sadašnju suprugu rekao sam joj da želim šestero djece. Ako Ace dobije brata ili sestru, zašto ne – rekao je. Prije tri godine odstupio je s mjesta šefa Formule 1 pa sad kaže kako zbog toga ima više vremena za obitelj.

– Sumnjam da ću sinu mijenjati pelene, ali ću učiniti sve što se od mene traži – otkrio je.

Ecclestone ima još troje djece, ali i petero unučadi. Iz prvog braka s Ivy Bamford ima kći Deborah (65). Bio je u braku sa Slavicom Ecclestone od 1985. do 2009. S njom ima kćeri Tamaru (35) i Petru (31). Tri godine nakon razvoda od Slavice, oženio je Fabianu, pišu 24sata.

Facebook Komentari