Bujna Renata Sopek uskočila u Zrmanju: Hladno? Ma kakvi

Voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek (41), koja je popularnost stekla proglašenjem za najseksepilniju Hrvaticu, odmara u blizini Obrovca gdje se odlučila osvježiti u rijeci Zrmanji, pišu 24sata.

– Uživate li i vi u vikendu? Negdje na suncu? Cijeli život mi govore da čuvam glavu i oči od vrućina i sunca! Šešir mi je otpuhala bura, ali cvike su na mjestu – komentirala je. S njom je i njezin doberman Cayuse.

Atraktivna Zagrepčanka skinula se u kupaći kostim i zaplivala Zrmanjom, a mnogi su je pratitelji na Instagramu upitali nije li joj hladno.

– Hladno? Ma kakvi! – odgovorila im je.

Sopek se u travnju pohvalila na društvenoj mreži kako je obranila diplomski rad na privatnom zagrebačkom fakultetu za komunikacijski menadžment.

– Kad nakon pet godina na fakultetu, poseban dan obrane mog diplomskog rada, postane još posebniji time što sam prva odradila online obrani diplomskog. Sve je išlo kao po špagi – rekla je Renata. Fitness trenerica je još prije četiri godine stekla zvanje stručnog prvostupnika odnosa s javnošću. Ipak, o ljubavnom životu se ne hvali pa je on već godinama tajna…

Facebook Komentari