Božinović: Andrej Plenković će biti budući premijer, to je sigurno

Screenshot: N1

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković došao je u vrt Arheološkog muzeja među goste i dobio velik pljesak, javlja N1.

Gordan Jandroković kazao je da telefoni već rade. “Puno se ljudi javilo. Čestitaju. Volio bih ipak još vidjeti ove prave rezultate, onda ćemo proslaviti”, rekao je za Dnevnik.hr.

“Prvo moramo vidjeti brojke, onda ćemo vidjeti s kim ćemo razgovarati”, odgovorio je na pitanje o postizbornoj koaliciji.

“Sačekajmo konačne rezultate i onda ćemo vidjeti”, ponovio je. Na pitanje mogu li s Mostom, odgovara: “Na ovaj način nećemo pristupati. Pričekajmo konačne rezultate. Tražit ćemo one koji su spremni preuzeti odgovornost i tražit ćemo svjetonazorsku sličnost, ljude koji su spremni preuzeti odgovornost”, kazao je Jandroković.

U HDZ-ov izborni stožer i dalje pristižu gosti, a Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova, prokomentirao je za N1 rezultate izlaznih anketa. Rekao je da bi za konekretnije komentare pričekao službene rezultate.

“Nisam iznenađen jer smo u kampanji uspjeli građanima objasniti s čime smo se sve nosili četiri godine i unatoč brojnim kriznim situacijama Hrvatsku učinili boljom zemljom. HDZ je stranka desnog centra koja baštini demokršćanske vrijednosti, sigurni smo da pogađamo bilo hrvatskog čovjeka”, rekao je Božinović dodajući:

“Vjerujem da ćemo sastaviti Vladu. Ne bih želio razgovarati o koalicijama dok ne vidimo što će semafor na kraju pokazati.”

Komentirajući izjavu Miroslava Škore, koji je rekao da su pregovori mogući samo ako Andrej Plenković ne bude ponovno premijer, Božinović odgovara:

“Jamčimo u cijeloj kampanji da će Andrej Plenković biti budući premijer, to je sigurno. Ne bojim se ničega, a ponajmanje hrvatske javnosti koja nam je dala veliku podršku.”, javlja N1.

Facebook Komentari