Bačić nakon prve izlazne ankete: U brojnim krizama građani su svjesni da je HDZ dobra stranka za upravljanje tim krizama

Branko Bačić, potpredsjednik HDZ-a, zahvalio je sugrađanima i čestitao svima koji su doprinijeli da se ostvare ovi izbori.

“Nisam iznenađen, na početku kampanje smo rekli da nam je cilj ponavljanje rezultata, no po ovim će anketama rezultat biti još bolji. Zadovoljni smo, pričekat ćemo još do kraja večeri što će reći DIP. U brojnim krizama građani su svjesni da je HDZ dobra stranka za upravljanje tim krizama”, rekao je Bačić i dodao komentirajući ostale rezultate:

“Ako se do kraja večeri izlazne ankete pokažu točnim, možemo reći da je HDZ biračko tijelo zadržao, dobili smo i veće povjerenje. Birači ljevice su očito nezadovoljni SDP-om i dugo koalicijom, očito su razočarani njihovom politikom u posljednje vrijeme, a što se tiče Mosta i Domovinskog pokreta očito su izvukli neke birače koji u prošlim izborima nisu sudjelovali. Osjećao sam da ćemo ostvariti dobar rezultat i zbog unutarstranačkih izbora.”, prenosi N1.

Izlazne ankete: Pobjeda HDZ-a, nedovoljno za većinu u Saboru

Facebook Komentari