Nives razočarala muške fanove: Imaš kupaći za babe, skidaj to

Svestrana pjevačica Nives Celzijus (38) odmara u luksuznom splitskom hotelu zadnjih dana, a zagrebački dom joj trenutno ni najmanje ne nedostaje. Svakodnevno objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, ali nije otkrila tko ju fotografira, odnosno s kim se zabavlja na moru. Celzijus je pozirala na lokalnoj plaži ali se požalila kako je obukla ‘malo preozbiljan’ kupaći kostim za svoj ukus, pišu 24sata.

– Moram pod hitno napustiti ovaj bapski kupaći kostim, ali ovo mjesto ne želim napustiti nikada – komentirala je. S njom su se složili i mnogi muški fanovi koji su je ‘zasuli’ komentarima.

– Nives, nije za tebe takav kupaći, to je za babe. Skidaj to i obuci nešto uže – pisali su joj. Ipak, ima i onih koji su je pohvalili da njoj sve dobro stoji, a osobito bijela boja.

Celzijus je ranije pokazala na terasi hotela koliko je gipka, ali to nije iznenadilo njezine obožavatelje koji su je prošle godine pratili u ‘Plesu sa zvijezdama’.

Zagrepčanka je prije Splita odmarala u svom domu i, kako je rekla, pridržavala se svih uputa epidemiologa. Zadnju pjesmu ‘Odjebando’ lansirala je u srpnju 2019.

Facebook Komentari