Bivši Dinamovac postao otac! Sretnu vijest otkrila poznata blogerica: Naš novi svijet

Poznata modna blogerica Dorin Zelenika i njezin suprug, nogometni vratar Oliver Zelenika jučer su po prvi puta postali roditelji. Prinovom u obitelji Dorin se pohvalila na društvenim mrežama uz emotivnu fotografiju iz rodilišta, piše Večernji list.

– Naš sin, naš cijeli novi svijet! Mama i tata otkrili su najljepši osjećaj na svijetu, omirisali najdivniji miris iz snova i dosegli najveće bogatstvo. LORIS 02.07.2020. – napisala je blogerica u opisu fotografije pa svom suprugu poručila: ‘Volim te dušo’

Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari i čestitke novopečenim roditeljima, a među prvim čestitarima bile su i Marta Fernandes, supruga bivšeg Dinamovca Juniora Fernandesa te kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lana Jurčević koja je nedavno također po prvi puta postala majka.

Maleni Loris najljepši je poklon mladim supružnicima koji su nedavno proslavili prvu godišnjicu braka. Emotivni Oliver svojoj je dragoj tada čestitao na Instagramu uz fotografiju prvog plesa s vjenčanja. – Sretna nam prva godišnjica braka anđele – napisao je u opisu fotografije bivši Dinamov vratar koji trenutno brani za NK Varaždin.

Facebook Komentari