19.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Adria Tour: Nećemo vratiti novac od karata jer on ide u humanitarne...

Adria Tour: Nećemo vratiti novac od karata jer on ide u humanitarne svrhe

Obzirom da se radi o događaju humanitarnog karaktera, primarna ideja Adria Tour Zadar bila je pružiti svim ljubiteljima sporta mogućnost gledanja najboljih tenisača današnjice, te je dio prikupljenih sredstava namijenjen za izgradnju Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu, rekli su organizatori Adria Toura pa dodali:

“Tri dana ovog teniskog spektakla sadržavala su 16 odigranih mečeva te je nažalost otkazan samo finalni meč zbog dobrobiti i zdravlja svih posjetitelja. Odluka organizatora je da se sredstva od ulaznica neće vraćati, nego iskoristiti upravo za namjene zbog kojih je turnir i održan”, kažu zahvaljuju na razumijevanju.

Podsjetimo, Finale Adria Tour teniskog turnira u Zadru koje su trebali igrati Novak Đoković i Andrej Rubljov otkazan je jer se pokazalo da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na virus korone nakon testiranja u inozemstvu.

Nakon njega, pozitivne testove na Covid 19 imali su naš tenisač Borna Ćorić, bivši tenisač i trener Goran Ivanišević, srpski tenisač Viktor Troicki, novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić, dva kondicijska trenera, srpski tenisač i organizator turnira Novak Đoković i njegova supruga Jelena koji su se testirali u Beogradu, piše 24sata.

Zaraženo je i petogodišnje dijete koje se s tenisačima družilo na privatnoj zabavi u jednom zadarskom restoranu. Puno je ljudi moralo u samoizolaciju, među njima i zadarski gradonačelnik i župan Branko Dukić i Božidar Longin.

Najnovije

Još iz rubrike