Ukrala dan mladenki: Meghan je na tuđoj svadbi obznanila da ona i muž Harry čekaju dijete?

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Vojvode od Sussexa još jednom pune medijske stupce. Daily Mail piše kako je Meghan Markle (38) dovela u neugodan položaj princa Harryja (35), i to na vjenčanju princeze Eugenie (30).

Upravo tada je Markle navodno odlučila svima obznaniti kako ona i suprug čekaju prvo dijete pa je tako ‘ukrala’ dan mladenki.

Njezin potez je, očekivano, razbjesnio princezu, ali i njezinu majku, vojvotkinju Sarah Ferguson (60). Harryju je, kažu izvori, tada bilo iznimno neugodno.

Detalji cijelog događaja ‘procurili’ su u knjizi ‘Royals At War’ koju su napisali istraživački novinari Dylan Howard i Andy Tillet.

– Meghan je odlučila da je to idealan trenutak da svima objavi da ona i Harry čekaju bebu. To je bila velika pogreška, bila bi pogreška i za nekog tko nije član kraljevske obitelji, jer je ukrala svu pažnju s mladenke. Eugenie je bila bijesna, baš kao i njena majka – tvrde.

Javnost je za trudnoću doznala nešto kasnije, prije nego što su Vojvode od Sussexa otišle na turneju po Australiji i Novom Zelandu. Tada su tvrdili da je obitelj za trudnoću doznala prije princezinog vjenčanja, pišu 24sata.

Inače, golupčići su postali roditelji dječaka Archieja (1) u svibnju prošle godine, a obitelj sada živi u Los Angelesu, gdje su se preselili nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti.

Facebook Komentari