13 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava U vezi ih je troje, a sada čekaju dijete: Uskladit ćemo hormone...

U vezi ih je troje, a sada čekaju dijete: Uskladit ćemo hormone da dojimo zajedno

Lo (30) i Mike (31) Taylor upoznali su se na fakultetu, gdje su i započeli svoju vezu, a vjenčali su se prije četiri godine. Iako su bili avanturistički nastrojeni u svojoj vezi i uvijek su pričali kako bi htjeli imati seks u troje, nikada nisu mislili da će htjeti imati nešto više s trećom osobom, sve dok nisu upoznali Jess Woodstock, prenosi Daily Mail.

– Prije nego što smo upoznali Jess, naša veza bila je sasvim uobičajena. Držali smo se jedno drugog, ali uvijek smo pričali kako želimo seks u troje. Ja sam prišla Jessinim prijateljicama na koncertu i ispitivala ih u vezi nje. Rekle su mi kako Jess prakticira poliamoriju. Sjećam se da smo Mike i ja morali tražiti što to znači – kaže Lo.

Prvo su htjeli samo seks, ali nakon upoznavanja shvatili su da s Jess žele i nešto više. Stoga su svoju vezu u troje započeli 2018. godine i od tada su zajedno. Iako su njihove obitelji i prijatelji isprva bili šokirani njihovom vezom, sada su ih svi prihvatili. No i dalje ih prate negativni komentari nepoznatih ljudi koji ne razumiju njihov odnos.

– Dosta njih nikad nije čulo za vezu u troje i ne razumiju kako to funkcionira jer oni sami ne bi to mogli. Njima je to samo fizička veza, ali mi imamo duboku i iskrenu ljubav. Uvijek kažemo da je naša veza 3+0, a ne 2+1 jer svi želimo istu stvar. Ja gledam kako dvije osobe koje volim, vole jedna drugu i to je teško objasniti drugima – kaže Mike.

No sada se njihova obitelj mijenja iz tročlane u četveročlanu jer čekaju prinovu. Nakon razgovora o budućnosti, odlučili su da su spremni za dijete te je Lo prirodno začela u ožujku ove godine. Dok Lo nosi dijete, Jess želi biti uključena što je više moguće te će biti njezina babica na porodu, ali će i sinkronizirati svoje hormone s Lo kako bi mogla proizvoditi mlijeko i dojiti dijete.

– Jess će uvijek biti uključena u odgoj djeteta. Želim da ona bude dio njega jer će izgledati kao Mike i ja, ali želimo i njezin DNA u njemu. Mnoge majke nemaju priliku opustiti se i odmoriti, dok njihova djevojka doji dijete i brine o njemu. Upoznali smo i druge ‘trojke’ koji imaju djecu i djeca koju imaju su jednostavno odlična. Ovo dijete će imati više prilika nego što mislite. Nas troje jednostavno ne možemo dočekati da postanemo roditelji – otkriva Lo, piše Večernji list.

Najnovije

Još iz rubrike