Novak Đoković ponovno se testirao na koronavirus, stigli nalazi

Nedavno finale zadarskog Adria Toura otkazano je nakon što se pokazalo da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, piše Večernji list.

Svi sudionici turnira testirani su na COVID-19, a među zaraženima su naši Borna Ćorić i Goran Ivanišević, te HTV-ova novinarka Mirna Zidarić.

Prvi igrač svijeta Novak Đoković svoje je testiranje obavio u Beogradu i njegov je nalaz bio pozitivan, kao i kod supruge Jelene. Nakon desetak dana oboje su se ponovno testirali i njihovi nalazi na COVID-19 sada su negativni, javljaju srpski mediji. Oboje su od povratka iz Zadra bili u samoizolaciji.

”Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na COVID-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje napravili u Beogradu. Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su napravili po prethodnom dogovoru s liječnicima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere u vezi s COVID-19″, piše u priopćenju Đokovićeva stožera.

Facebook Komentari