Muke Igora Štimca: Zapeo sam, a nitko ne zna što će se događati

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac (52) prošle je godine preuzeo reprezentaciju Indije s kojom bi se trebao pripremati za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. No, koronavirus uvelike mu je poremetio planove.

– Teško je planirati jer nitko ništa ne zna. Zračni promet je zatvoren, a ja sam zapeo ovdje (u Hrvatskoj). Nadam se da će uskoro stvari postati jasnije – rekao je Štimac za indijske medije. Štimac je planirao da se njegova momčad priprema u Hrvatskoj, Sloveniji ili Turskoj.

No, još uvijek se ne zna hoće li to biti izvedivo. – Moram vidjeti rezultate testova kako bih znao u kakvom su stanju igrači. Trebam osam tjedana kako bih pripremio momčad. Organizirat ćemo neke prijateljske utakmice, kod kuće ili negdje drugdje – rekao je Štimac.

Indija u kvalifikacijskoj skupini s Katarom, Omanom, Afganistanom i Bangladešom. Nakon pet utakmica osvojili su samo tri boda, dok ih vodeći Katar ima 13, a Oman 12. Iduću utakmicu igraju u 8. kolovoza protiv Katara, piše Večernji list.

Facebook Komentari