Vukojević je nakon optužbi o nasilju i vijesti o razvodu bio na utakmici s Eduardom Da Silvom

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević (36) viđen je u utorak na utakmici Gorice i Hajduka nakon što se proširila vijest da se razvodi od supruge Andree Ćupor (38), bivše Miss Hrvatske, koja je na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime i nema više njegovo.

Nogometaš utakmicu s tribina nije pratio sam, s njime je u društvu bio i Eduardo da Silva (37). Bio je miran, sjedio je i prekrižio ruke, a cijelo vrijeme imao je ozbiljan izraz lice i tek bi s vremena na vrijeme pogledao u mobitel.

Kako je doznao Story.hr, Ognjen i Andrea više ne žive na istoj adresi, ona se navodno iselila iz zajedničkog doma na Tuškancu i unajmila stan u Centru Cvjetni.

Zajedno su bili od 2008., a u braku četiri godine. Nevolje su započele u svibnju kada je protiv Vukojevića podignuta kaznena prijava. U pripitom je stanju 7. svibnja prijetio supruzi, koja ga je zatim prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje, pišu 24sata.

Bio je u alkoholiziranom stanju, počeo je urlati na suprugu te je prijetio smrću njoj i članovima obitelji. Kad je Andrea htjela zvati policiju, on ju je gurnuo. Imao je 0,6 promila alkohola u krvi kad ga je policija privela te je prenoćio u postaji. Pustili su ga na slobodu uz određene mjere opreza, odnosno nije se smio vratiti u obiteljski dom i približiti Andrei na manje od 200 metara.

Kaznena prijava za obiteljsko nasilje je odbačena nakon 20 dana i ukinute su mjere opreza. Vukojević se nakon svega tada bio oglasio pisanom izjavom.

– Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida – rekao je nakon privođenja.

Facebook Komentari