Što je ljeto bez jahte: Zdravko Mamić snimljen kako uživa na Jadranskom moru

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskoga pravosuđa, uživa na jahti na Jadranskome moru.

Svjedoči tome fotografija na profilu Darka Alegića, poznatog nogometnog menadžera, kojemu je savjetnik Dinama u izgnanstvu nakratko preoteo kormilo. Alegić nije precizirao gdje se točno nalazi uz Mamića, ali može se pretpostaviti da društvo plovi u blizini Neuma, ipak koji kilometar podalje od hrvatskih teritorijalnih voda.

Podsjetimo, prije nešto više od dvije godine Zdravko Mamić je otišao u BiH kako bi izbjegao istražni pritvor jer je nepravomoćno osuđen zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz Dinama te nanošenja štete državnome proračunu od 12,2 milijuna kuna.

Na svom profilu na Facebooku dugo nije bio aktivan, praktički još od kraja ožujka kada je u Dinamu došlo do velikog sukoba vezanog uz smanjenje plaća igračima i trenerima. Posljedica te svađe bio je odlazak trenera Nenada Bjelice, čije je mjesto naslijedio Igor Jovićević, koji je samo dovršio posao te s Dinamom osvojio novi naslov prvaka Hrvatske.

Inače, Alegić brine i o karijeri nadarenog vratara Adriana Šempera koji će i službeno od 1. srpnja postati igrač Chieva. Klub iz Verone aktivirao je klauzulu o otkupu i platit će Dinamu 1,5 milijuna eura, piše Večernji list.

Facebook Komentari