2.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Rat se nastavlja: Zvonimir Boban ide na sud

Rat se nastavlja: Zvonimir Boban ide na sud

Zvonimir Boban nedavno je dobio otkaz u Milanu na mjestu sportskog direktora, ali stvar nije gotova, otkrivaju talijanski mediji.

Repubblica tako piše da će od sutra na sudu u Milanu krenuti proces između bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije i crveno-crnog kluba. Podsjetimo, Bobanu je objašnjeno da je dobio otkaz zbog svojih komentara u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

Boban je tada direktno i oštro kritizirao Ivana Gazidisa, predsjednik uprave kluba, zato što mu je ovaj, kako je Hrvat tvrdio, dogovarao dovođenje Nijemca Ralfa Rangnicka (61) iza leđa.

Klub mu je zbog izrečenih tvrdnji dao izvanredni otkaz, ali Boban će se protiv toga pravno boriti jer smatra da je postupio u skladu s obvezama iz ugovora. To potvrđuje i njegova izjava koju je nedavno dao:

– Moj intervju je pravno besprijekoran – rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje. Sudski spor između Bobana i Milana, dakle, počinje sutra, a talijanski mediji ranije su pisali da lošije u parnici proći talijanski klub, piše Večernji list.

Najnovije

Još iz rubrike