Pad omiljenog glumca

Matthew Perry bio je jedan od omiljenih televizijskih glumaca koji je utjelovio lik Chandlera u popularnoj seriji ‘Prijatelji’. Nakon završetka serije povukao se i dugo izbivao iz javnosti. Posljednjih godina glumac je sve neugodno iznenado svojim zapuštenim izgledom, a čini se kako svaki dan izgleda sve lošije, piše Jutarnji list.

Nedavno u jednom trenutku prislonio se na zgradu kako bi uhvatio zraka, a zatim mu je u pomoć priskočila i asistentica kako bi ga dopratila do automobila kojim je ona upravljala.

No, čim je sjeo u automobil glumac je zapalio cigaretu i odvezli su se u nepoznatom smjeru.

Turbulentni život nekad slavnog glumca izuzetno mu škodi. Njegovi problemi započeli su kada je doživio nesreću na jet-skiju te je po preporuci liječnika počeo uzimati lijek kako bi mu smanjio bolove, ali je postao o njemu ovisan. S vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata.

Jednom je prigodom izjavio da se uopće ne sjeća dijela snimanja ‘Prijatelji’ u razdoblju između treće i šeste sezone, jer je većinu vremena bio pijan ili pod lijekovima.

Nije imao sreće ni u ljubavi pa je nedavno okončao i vezu s 21 godinu mlađom djevojkom Molly Hurwitz. Njihova se veza raspala početkom ove godine i nije poznat razlog.

Facebook Komentari