Ne vole puno raditi: Ovo su najljeniji horoskopski znakovi

Svaka osoba voli se odmoriti i uživati u danu, ali jeste li vi osoba koja se odmara gotovo svaki dan i rijetko izvršava svoje obaveze? Ako da, vrlo vjerojatno ste lijena osoba, a na to bi mogao utjecati i vaš horoskopski znak, piše Večernji list.

Prema astrologiji, određene karakteristike horoskopskih znakova čine ih ljenijim nego drugi, a evo koji su to znakovi, prenosi Your Tango.

Lav

Lavovi su iznimno talentirani i vole biti u centru pažnje. Stoga su imali mnogobrojne planove za svoju karijeru i život, ali rijetko kad su ih izvršili. Oni ne vole naporan rad pa nije ni čudno da su najljeniji horoskopski znak. Iako vole biti u centru pažnje, rijetko kada će se potruditi da postignu ciljeve.

Vodenjak

Vodenjaci su borbene osobe, što zahtijeva rad i trud. Iako oni žele uložiti sav svoj trud u ostvarivanje svojih ciljeva, rad im ne leži baš najbolje. Više će se usredotočiti na razgovor, nego na stvaran rad. Oni ne vole dosadne i naporne situacije, što je čest slučaj kod rada.

Strijelac

Strijelci vole slobodu, a kod rada se uvijek očekuje da se bude točan, precizan i marljiv. Oni se u radu osjećaju zarobljenim. Iako oni žele raditi, uvijek se jave za previše stvari nego što mogu izvesti. Oni žele imati slobodu raditi ono što oni žele kada to žele, a kod rada to jednostavno nije moguće.

* Horoskop je isključivo za zabavu

Facebook Komentari