Emotivni Rogoznica: Bebo, ne štede nas, Bog mi je dao ovaj križ jer zna da ga mogu nositi

Glazbenik Boris Rogoznica (31) nakon kraha braka s Doris Pinčić (31) radi punom parom. Nastupa po rodnom Zadru, a ima i novi singl ‘Samo tebe ljubio’. No čini se kako su ga emocije ovih dana poljuljale da objavi emotivni post o sebi i svojoj, kako kaže, voljenoj gitari, pišu 24sata.

– Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći! I još dalje ćemo, a oni to neće moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo. Ne znaju što smo sve prošli. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja. Doznali smo ono najbitnije. ‘J*** se mački što miševi o njoj misle’. Nek’ nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu – napisao je uskoro bivši muž Doris Pinčić.

Usput je objavio i privatnu poruku koju je izmijenio s bliskom osobom koja je rekla kako bi se teško nosila s takvom životnom situacijom.

– Zato ti Bog i nije dao da nosiš taj križ. Meni je, jer ga mogu nositi. Poslao mi je jednu poruku – napisao je Boris i priložio fotografiju aplikacije koja šalje ‘božje poruke’.

Za to vrijeme Doris je u Zagrebu i posvetila se vođenju emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

Rogoznica je u intervjuu za RTL Exkluziv rekao kako razlazu nije ‘kumovala’ treća osoba.

– Nije bilo ništa konkretno. Nikakva treća osoba, ni kod mene, ni kod Doris. A ta crnka s kojom me povezuju… Djevojka je nakon moje gaže snimila video i objavila. To je to, nema nikog trećeg – priznao je glazbenik. Tvrdi kako će Doris za njega uvijek biti ‘žena, majka, kraljica’ te kako je postavila visoke standarde za njega.

– Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Ona je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri – zaključio je glazbenik.

Facebook Komentari