Danijela: Mlađi tip s kojim se dopisujem me tražio fotku tijela

Supruga preminule legende Dina Dvornika, Danijela Dvornik (53), iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama. Otkrila je kako se počela dopisivati s mlađim muškarcem, piše 24sata.

– Dopisujem se s par godina mlađim tipom, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotografiji. To traje nekoliko dana – započela je objavu.

Ipak, dopisivanje je krenulo u smjeru koji se Danijeli ni najmanje nije svidio.

– Onda on pošalje poruku: ‘Mogu li dobiti fotografiju tvog tijela?’. I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas! Zašto? Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarjela? – poručila je.

Inače, nakon suprugove smrti 2008., Danijela javnosti ništa nije otkrivala o ljubavnom životu. Vrijeme trenutačno provodi na Braču gdje se posvetila zdravom načinu života.

– Nakon treninga, kupanja, doručka, vrijeme je za prvu kavu. Mjesto se uređuje, odrađuju detalji, hotel je spreman, dobit ćemo slastičarnicu, wine&cheese; bar i apoteku. Ima i turista, nije puno kao što je bilo, ali nije ni prazno – napisala je u opis najnovije fotografije na Instagramu.

Facebook Komentari