Obilježavanje Svjetskog dana sklerodermije – niste sami

Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije, u sklopu kampanje podizanja svijesti o toj rijetkoj bolesti, danas je organizirala obilježavanje Svjetskog dana sklerodermije, prenio je bivši potpredsjednik Sabora i bivši zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić na svom fb-u:

[ 🌻 SVJETSKI DAN SKLERODERMIJE – NISTE SAMI 🌻 ]

Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije, u sklopu kampanje podizanja svijesti o toj rijetkoj bolesti, danas je organizirala obilježavanje Svjetskog dana sklerodermije. Rukom podrške i prijateljstva, sudjelovanjem u humanitarnim akcijama i podizanjem svijesti o samoj sklerodermiji možemo pomoći oboljelima kako bi njihovi životi bili ljepši, ugodniji i ispunjeniji te da im damo do znanja da NISU SAMI.

Briga i skrb za svakog čovjeka u našoj zajednici pokazatelji su naših temeljnih ljudskih vrijednosti. Samo društveno odgovorni i ljudi dobrog ❤ znaju kako ljepota dolazi iz unutarnjeg sjaja čovjeka kojeg niti jedna bolest ne može ugasiti. Budimo jaki za slabije, dajmo nadu nemoćnima i podijelimo radost života kako nikada nitko ne bi bio usamljen.

“Nema tog koji u istome trenutku nije i slab i jak. Svijet je dovoljno velik da u njemu možeš naći zrnce nade, kap dobrote i dah vjetra – da te vode…”
Krešimir Butković

#sklerodermija #skleroderma #rukauruci

Facebook Komentari