Jak vjetar otkinuo krov zgrade u Zagrebu: Lim je letio posvuda

Jak vjetar koji je u ponedjeljak u Zagrebu počeo puhati u popodnevnim satima, doslovce je ‘otkinuo’ limeni krov sa stambene zgrade u zagrebačkom naselju Malešnica.

Na sreću, vjetar je otrgnuo samo jednu stranu krova koja se zbog vjetra ‘lelujala’ po zraku, dok je druga strana ostala pričvršćena pri vrhu pa je zahvaljujući tome, dobar dio krova ostao na zgradi. No, dijelovi lima i drveta letjeli su posvuda.

– Sjedio sam u sobi i najednom vidio kako se krov sa susjedne zgrade dignuo u zrak. Vjetar je bio dosta jak i nekako je uspio otrgnuti cijelu sjevernu stranu krova sa stambene zgrade, dobrih pola sata krov je ‘letio po zraku’ sve dok se vrijeme nije malo smirilo. Mislio sam da će cijeli krov negdje odletjeti, no letjeli su komadići lima i drveta koji su također mogli nekog ozlijediti – ispričao je čitatelj.

Ubrzo su došli i vatrogasci koji su počeli raditi na sanaciji krovišta, no čitatelj je rekao ‘teško da će uspjeti bilo što napraviti, krov je potpuno uništen’. Također, područje oko stambene zgrade zagrađeno je trakama sigurnosnim trakama i ne može se prići blizu, pišu 24sata.

Facebook Komentari