Velika zvijezda UFC-a stiže na Zrće: Joanna na Fighting Islandu

Tako će se 31. srpnja na Zrću održati spektakularan event Fighting Island kakav regionalna MMA scena još nije vidjela, a već i sada jaku priredbu dodatno će uveličati bivša UFC prvakinja i jedna od najpoznatijih borkinja svih vremena Joanna Jedrzejczyk!

Poljakinja se odazvala na poziv organizatora i osnivača FNC-a Dražena Forgača, koji je u sinoćnjem Podcast Inkubatoru s Igorom Pokrajcem rekao kako je dogovorio dolazak gošće.

– Dogovorio sam da nam Joanna dođe na event, a tko hoće biti tamo neka požuri i kupi kartu – rekao je Forgač koji nam je i potvrdio kako bi se, ako ne dođe do nepredviđenih problema, ‘Boogeywoman’ trebala naći na Zrću u klubu Noa.

Pojasnio je da je to jedinstven događaj svjetske razine gdje će svi prisutni biti tik uz kavez i da će sva mjesta praktički biti “ringside”.

No, isto tako Fighting Island priredba koju predvode Vaso Bakočević i Ivica Trušček za BMF titulu mogla bi biti limitirana zbog novog proboja korona virusa pa bi u tom slučaju svega 1000 posjetitelja imalo priliku prisustvovati događaju uživo, pišu 24sata.

Inače, slavna Poljakinja bivša je UFC-ova prvakinja u slamka kategoriji koja je titulu branila čak pet puta zaredom, a sudjelovala je i u meču za pojas muha kategorije, ali u istom je od nje uspješnija bila Valentina Shevchenko.

Facebook Komentari