Pogledajte sramotnu poruku: Slavni sportaš izruguje se Ivaniševiću što se zarazio koronom

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, osvajač Wimbledona, potvrdio je jučer na svom Instagram profilu da je pozitivan na koronavirus, piše Večernji list.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih deset dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, napisao je 48-godišnji Ivanišević. Ivanišević je bio direktor zadarskog izdanja Adria Toura i dio je tima Novaka Đokovića koji je nakon turnira organiziranog u Zadru, utvrdio da je pozitivan na Covid-19. Bugarski tenisač Grigor Dimitrov je prvi u nedjelju objavio da je pozitivan na koronavirus, a nakon toga turnir je prije samog finala prekinut i svi sudionici su povrgnuti testiranju te su poztivan rezultat dobili i najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.

A Nick Kyrgios kao da je jedva dočekao vijest da se Ivanišević zarazio koronavirusom. Ovaj temperametni Australac na Instagramu je objavio fotografiju u kojem se izruguje Đokoviću i njegovom treneru Ivaniševiću. “Organizirali turnir, organizatori vode s dva prema nula”, napisao je Kyrgios uz fotografiju Đokovića i Ivaniševića. Kyrgios je ranije prozivao i Đokovića tvrdeći da je način na koji je organizirao Adria Tour bio “neodgovoran i glup”.

Facebook Komentari