Nives Ivanišević je negativna: Dva puta sam se testirala

Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19, napisao je u petak Goran Ivanišević. I supruga legendarnog tenisača Nives (38) testirala se na Covid-19, a na društvenim mrežama objavila je rezultate, piše 24sata.

– Živa i zdrava sam, ali u samoizolaciji. Dva teksta su negativna, ali simptomi se mogu razviti do 14 dana od posljednjeg kontakta sa zaraženom osobom. Tako da je bolje ne riskirati. Znam da je jako puno nejasnoća u vezi korone, ali jedno je sigurno – nitko nije siguran – napisala je Nives i dodala:

– Želim svima koji se bore s virosom da bude što kraće i bezbolnije, a svima ostalim da ga nikada i ne pokupe. Čuvajte se – objavila je na svom Instagram profilu.

Golupčići su prije nekoliko dana uživali u Zadru, a povod je bio teniski turnir Adria Tour. Osim Gorana, prvi pokazatelj zaraze na turniru bio je Bugarin Grigor Dimitrov, a nakon njega i supružnici Đoković koji su također bili u organizaciji turnira. Uz njih je zaraženo i nekoliko trenera te Borna Ćorić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Facebook Komentari