Zaražena HRT-ova novinarka otkrila kako se osjeća: Simptomi su još prisutni

Nakon što je na društvenim mrežama potvrdila da je pozitivna na koronavirus, novinarka sportske redakcije HRT-a Mirna Zidarić sada je objavila kako se osjeća, piše Večernji list.

“Samo da se javim i još jednom zahvalim svima. Potpuno me zatekla količina ljubavi i podrške (da ne kažem pozitive…) Opće stanje mi je bolje iako su simptomi blage naravi još prisutni.

Nadam se da će se uskoro i ti blagi povući te da će se svi moji kontakti neokrznuti izvući”, napisala je na Instagram Storyju Mirna. Prije dva dana potvrdila je da je pozitivna na COVID-19 te da se vjerojatno zarazila na Adria Touru u Zadru dok je intervjuirala tenisače.

“Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari… uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvijestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na COVID-19 bio je pozitivan.

Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim liječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti hešteg budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena”, zaključila je.

Jedan od sudionika bio i je i tenisač Grigor Dimitrov koji je prvi bio pozitivan na koronavirus. Nakon njega testirali su se i ostali sudionici i testovi su pokazali kako je zaražen i naš tenisač Borna Ćorić, kojeg je intervjuirala i Mirna. U svojoj objavi za javnost Borna je rekao kako nema simptome, ali je zamolio sve koji su bili s njim u kontaktu da se obrate liječnicima i epidemiolozima. Tenisač Novak Đoković nije se testirao u Zadru nego je test napravio po povratku u Beograd te je otkriveno da su i on i supruga Jelena pozitivni na COVID-19.

Facebook Komentari