Lana Jurčević se požalila: Nemam hobi ni društveni život, a vi mislite da je naš život savršen

Pjevačica Lana Jurčević osvrnula se na probleme koje joj je donijela slava, te otkrila da zbog gomile posla nema vremena za prijatelje ni hobije, piše Večernji list.

Priznala je da osjeća da je na nekoj prekretnici, te da s poslom nije stala od 2003. , a ova godina ju je potpuno uzdrmala. “Jedan od dana koji me podsjete da sam čovjek, a ne robot… Uvijek imam osjećaj da ljudi misle da mi, javne osobe (iako mrzim taj izraz) imamo savršene živote, da neka ‘popularnost’ i broj followera, YouTube klikova nas čini boljima, posebnijima, drugačijima, bogatijima, na svim mogućim levelima. Pa nam zavide… a nepotrebno. A možda bismo se mi nekad mijenjali s vama… ja bih dala sad sve da mogu na neko brdo, u neku kućicu, pored potoka i da sjedim i šutim satima, a možda i danima.. mjesecima… Da ne moram nigdje i da ne moram ništa”, započela je Lana i nastavila:

“Ležim u krevetu i osjećam prekretnicu da dolazi.. već neko vrijeme. Osjećam i umor i da mi je baterija slaba. Osjećam i da i dalje imam milijun ideja koje me čekaju da se dignem i krenem ih realizirati. One su mi uvijek elektrošok koji me vrati u moju hard core rutinu. Možda će već za dva sata baterija biti puna, sama od sebe jer takav je moj karakter, moja energija, to je moj ‘drive’. Ali, realno, nisam stala od 2003. A kad ću, bar malo i hoću li ikad?” Dotakla se i situacije s poslom, te kako misli da sve mora sama i ne želi tuđu pomoć. “Posao. U tome sam se uvijek nalazila, u njemu sam odrasla i sazrela. U njemu sam dobila sve potvrde o sebi koje su mi trebale. Nije mi nitko govorio putem niti punio glavu da sam divna, krasna ili najbolja na svijetu niti mi je išta palo s neba. Morala sam sama sebi to sve dokazati prije nego postanem spremna za sve ostalo…

Čula sam kao klinka, u prvim godinama karijere toliko teorija o sebi i tome kako sam tu gdje jesam zbog ne znam kojih razloga… i valjda me to tjeralo da se trudim 10x više oko svega i nisam prihvaćala ni usluge ni pomoć ni ništa jer sam smatrala da bi me to obezvrijedilo i da bih ostala ‘dužna’ na sve strane. To vam je jednoj Škorpionki ispod časti, jer ona misli da sve može i mora sama.

Moj radni dan traje oko 15 sati… i došlo mi je do mozga da nemam više ni hobi, ni društveni život ni neko vrijeme van mašine u kojoj jesam… Mali hrčak u meni je danas odustao vrtjeti ono svoje kolo. Pa ćemo vidjeti što će dalje… jer eto, on je jedini koji upravlja sa mnom. Da li je i vas ova 2020 razdrmala i koje ste nove odluke donijeli?” zaključila je pjevačica.

Facebook Komentari