-0.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Glumio da je stomatolog i radio s pacijentima iako nije završio fakultet

Glumio da je stomatolog i radio s pacijentima iako nije završio fakultet

Policija je prijavila muškarca iz Varaždinske županija za nadriliječništvo. Iza toga krije se nevjerojatna priča. Policiji se, naime, javila 45-godišnjakinja koja je od 12. do 18. lipnja dolazila u jednu stomatološku ordinaciju i s muškarcem za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije dogovorila izradu zubnih implantata za iznos od više tisuća kuna.

– Prema postignutom dogovoru, on joj je izradio implantate koji joj nakon ugradnje prema izgledu i namjeni uopće nisu odgovarali. Oštećena je nezadovoljna pruženom uslugom ponovno došla u ordinaciju gdje joj je spomenuti vratio novac. Naknadno je u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije utvrdila da je član njegove obitelji bez njegova znanja i odobrenja samovoljno otvorio ordinaciju i radio s pacijentima, iako nema završen potrebni fakultet – kažu u PU varaždinskoj.

Žena je nakon toga obavila pregled u stomatološkoj poliklinici u kojoj je utvrđeno da je uslijed nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih ozljeda zubi i zubnog mesa, pa bi, prema predračunu poliklinike, za izradu novih implantata trebala oko 19.000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti i počinitelja kaznenog djela, piše Večernji list.

Najnovije

Još iz rubrike