Borna održava formu u izolaciji: Osjećam se dobro, hvala svima

Hrvatski tenisač Borna Ćorić oglasio se na Facebooku o svome stanju u samoizolaciji nakon što je na zadarskom dijelu teniskog turnira Adria Tour testiran pozitivno na korona virus, pišu 24sata.

– Prošlo je nekoliko dana otkako sam dobio pozitivan nalaz na Covid-19. Iznimno sam zahvalan što se osjećam dobro i što nemam nikakve simptome – napisao je Borna pa dodao:

– Hvala svima na vašim porukama podrške i ljubavi koje dobivam dok sam u izolaciji. Učinit ću sve što mogu da ostanem u dobroj formi. Svima koji su zaraženi šaljem svoju ljubav i podršku – zaključio je u svojoj objavi.

Podsjetimo, zadarski je turnir bio nastavak onoga što se započelo u Beogradu. Vizionari turnira bili su Novak Đoković i njegova obitelj, dok je zadarskom dijelu direktor bio legendarni hrvatski reket Goran Ivanišević. Na sam dan finala između Đokovića i Rubljova, tik pred početak meča, Ivanišević je morao publici reći da neće gledati meč jer su saznali da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen.

Nakon toga su se i ostali sudionici testirali, a Borna Ćorić je jedini među Hrvatima bio zaražen. Na kraju se ispostavilo da su zaraženi i Novak i Jelena Đoković te nekolicina trenera. Turnir je u potpunosti otkazan, a sada javnost okrivljuje organizatore turnira da su se ponašali neodgovorno ne slušajući preporuke Stožera civilne zaštite o socijalnom distanciranju.

Novak i Goran su se ispričali, a polemike se sada vode o tome gdje je točno zaraza krenula, zašto sportaši nisu testirani pri ulasku u našu zemlju i hoće li srpski tenisač odstupiti sa svojih pozicije predsjednika vijeća igrača.

– I bolje da odstupi, što god napravi, nije dobro – zaključio je njegov trener Goran Ivanišević.

Facebook Komentari