Tek kad ga je policija probudila shvatio je koliko sreće ima u životu

Nevjerojatan slučaj dogodio se u Njemačkoj, u gradu Kirnu. Na tračnicama je pijan zaspao 15-godišnjak, preko njega je prešao vlak, no tinejdžeru – nije falila ni dlaka s glave. Kako? Vrlo jednostavno, pijani mladić nije zaspao ležeći preko tračnica, nego u njima, pa je vlak prošao preko njega i nije ga pregazio. S time što je dječak imao i sreće da je vlak dobro održavan pa s podvozja ništa nije visjelo. K tome, tinejdžer je i nakon prolaska vlaka uredno nastavio spavati, a tako spavajući pronašla ga je policija te ga probudila.

Mladić im je rekao da je malo tulumario s vršnjacima i pri tome malo previše popio. Krenuo je kući i osjetio da je jako umoran pa je odlučio malo prileći. Međutim, kako je bila noć a on jako pijan, nije shvatio da je legao na tračnice. A potom je zaspao.

Policiju je pozvao strojovođa koji je u zadnji tren uočio da je vlakom prešao preko usnula mladića, a policija ga je zatim probudila i odvela kući ocu te mu dala do znanja da taj dan trebaju ubuduće slaviti kao mladićev drugi rođendan, piše Večernji list.

Facebook Komentari