Nakon što su neki natjecatelji otkazali, otkriveno je i tko su novi sudionici showa

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) u tijeku su intenzivne pripreme za početak snimanja nove sezone HTV-ova glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”. Dopusti li to epidemiološka situacija, snimanje bi trebalo početi u drugoj polovici srpnja. Kao što je poznato, zbog pandemije virusa Covida-19, između ostalog, odgođeno je i emitiranje glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”, planirano u proljeće ove godine, piše Večernji list.

Stoga je HRT donio odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta, a emitira u jesenskoj shemi. Zbog novog termina snimanja, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje, te ćemo u novoj 9. sezoni gledati sljedeće parove: bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi Cenov, plus size model i influencerica Lucija Lugomer i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember, stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji – da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na “plećima” žirija – uveli smo novost: u prvih će 7 emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Naravno, ako epidemiološka situacija to bude dopuštala. Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić i scenarist Alen Đurica. Emisija se počinje emiitirati početkom listopada, a finale ćemo pratiti uživo u studenome.

Facebook Komentari