Batinić u slatkom iščekivanju: Strah od porođaja sada je veći

Televizijska voditeljica Marijana Batinić (39) prije nešto više od tri mjeseca na društvenim je mrežama objavila sretnu vijest. Sa svojim suprugom Matejem Pašalićem očekuje prinovu. Trudnoća ju je jako obradovala, a nedugo potom je pokazala i trudnički trbuščić i priznala kako im u obitelj stiže djevojčica, pišu 24sata.

Ona i Matej već imaju jedno dijete, kćer Enu (5), a obitelj je trenutačno u Zagrebu. Donedavno su bili na otoku Šolti kako bi se odmorili, a Marijana je u početku trudnoće imala nepodnošljive mučnine.

– Stanje se popravilo. Sada sam u slatkom iščekivanju, ali strah od porođaja je čak veći nego prije. Sada znam što me čeka. Da je lako, nije, ali vrijedi puno više nego što si ikad zamišljao – rekla je Marijana za Story.

Trudnoća ju još ne sprječava da obavi sve poslovne zadaće. Na društvenim mrežama redovito obavještava one koji ju prate u trudnoći i obiteljskoj svakodnevici. Pritom je priznala kako se sprema za zadnja televizijska snimanja. Osim toga, jučer je objavila fotografiju u radnom izdanju i objasnila kako njoj niti ne treba poslovni ured da bi radila, već s laptopom sjedne i u kafić i radi.

Matej joj je u svemu podrška, a njihova ljubavna priča počela je prije devet godina. Par se upoznao u jednom zagrebačkom klubu, preko zajedničkih prijatelja. Batinić je više puta ponovila kako ju je osvojio svojom pozitivnim energijom.

– Dodatni plus mu je što je zgodan. Nebrojeno puta mi je dokazao da je dobar čovjek, kvalitetna osoba koja drži do mene i poštuje me – rekla je voditeljica svojedobno.

Facebook Komentari