Pink: Odavno bih se razvela da ne idem na bračna savjetovanja

Američka pjevačica Pink (40) u braku je 14 godina s Careyem Hartom (44). Njihova snažna veza održava se zahvaljujući bračnom savjetovanju, a prošlog je tjedna Pink imala razgovor uživo sa svojom dugogodišnjom bračnom terapeutkinjom Vanessom Inn. Otkrila je kako bi se ona i Carey vjerojatno rastali da nije bilo njezine ekspertize, pišu 24sata.

– Primila sam brojne kritike na vlastiti račun od ljudi kada sam im priznala da sa suprugom idem na bračna savjetovanja. S Vanessom sam imala priliku razgovarati nasamo, kao i u društvu supruga, a ona je jedini razlog zašto se i dalje nalazimo u braku – ispričala je Pink na Instagramu u razgovoru uživo s bračnom terapeutkinjom.

– Kao djeca nismo imali priliku naučiti kako imati zdrav odnos i slagati se s ljudima, a što se trenutno događa u našoj zemlji savršen je primjer tomu. Ne znamo kako se međusobno voljeti i slagati. Ne znamo komunicirati – priznala je pjevačica.

Pink tvrdi kako njezin suprug nije jedini koji je stvarao probleme u njihovoj vezi jer za nju intimnost ne dolazi prirodno.

– Postoji razlika između veze i intimnosti, a upravo je intimnost najteža za mene. Postojalo je trenutaka tijekom bračnog savjetovanja sa suprugom koje nikada neću zaboraviti. Godinama sam mu prigovarala kako jednostavno nije prisutan, ne shvaća me ni čuje u emocionalnom smislu i ne trudi se razumjeti moj jezik – rekla je Pink i dodala:

– Kada nam je Vanessa rekla da napokon umuknemo, ustanemo i stavimo ruke jedni drugima na srce i pogledamo se, u tom trenutku sam shvatila da sam cijelo vrijeme pretjerivala i da sam zapravo ja bila ta osoba koja je samo pričala.

Par se upoznao 2001. godine na motociklističkim utrkama koje Carey vozi. Od tada su zajedno, a 2003. godine su kratko prekinuli. Ipak, već 2005. godine Pink je asistirala dečku na jednoj utrci, a tada je u jednom trenutku podigla ploču s natpisom ‘Hoćeš li se udati za mene? Ozbiljna sam!’.

Carey u početku nije spazio znak te je nastavio utrku, no kada je shvatio što se događa, prekinuo je utrku kako bi joj rekao da pristaje. Vjenčali su se na Kostariki početkom siječnja 2006.

Facebook Komentari