Bila u kontaktu sa zaraženima: Moj test na koronu je negativan

Nakon Grigora Dimitrova koji je prvi objavio da je pozitivan na korona virus, pozitivni na testu bili su i Borna Ćorić te najbolji svjetski tenisač Novak Đoković. Hrvatska tenisačica Donna Vekić je proteklih nekoliko dana bila s njima u bliskom kontaktu na Adria Touru u Zadru, ali ona je na svu sreću negativna!

Ona je, kao i svi sudionici turnira u Zadru, odmah u nedjelju podvrgnuta testiranju, ali je rezultat negativan. Igrala je meč protiv Olge Danilović te se družila s Novakom na Gibonnijevom koncertu u četvrtak navečer. Ona se tako pridružila Goranu Ivaniševiću i Marinu Čiliću koji također nemaju korona virus, ali loše vijesti su danas saznali Novak Đoković i njegova supruga Jelena.

– Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna – rekao je najbolji svjetski tenisač.

Đokovići se pak osjećaju dobro i nemaju nikakve simptome, a sada im predstoji odlazak u samoizolaciju u periodu od dva tjedna. Novak i njegova supruga su se tako pridružili Borni Ćoriću, Dimitrovljevom trener Christianu Grohu i kondicijskom treneru Novaka Đokovića Marcu Panichiju koji su nakon testiranja u Zadru bili pozitivni na koronu. Đoković se na turniru družio s premijerom Andrejom Plenkovićem koji je se također testirao na koronu, ali njegov test je negativan, pišu 24sata.

Share This Article