Gibonni nedavno bio na operaciji pa pjevao tenisačima: Zatekla me vijest da je Zadar novo žarište

Finale Adria Toura u Zadru naprasno je otkazano nakon što je potvrđeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, a nakon njega potvrdu o dijagnozi dobio je i najbolji hrvatski reket Borna Ćorić. Međutim, njih je sve u petak navečer zabavljao splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni koji je nedavno bio na operaciji oka, a je li u strahu zbog izloženosti virusu ispričao je za 24 sata.

– I mene je zatekla vijest da je Zadar novo žarište korone… Jesam li se zabrinuo? Nisam jer bio sam bez kontakta s igračima, organizatorima i publikom – rekao je Gibonni objasnivši da je na pozornicu došao u 21.30, a da na tonskoj probi u podne nije bilo nikoga te se nije ustručavao. – Budući da sam nedavno operirao oko i u rekonvalescentskoj sam fazi, nisam imao ni uobičajenih kontakata s medijima – kazao je pjevač koji je održao nešto kraći koncert nego uobičajeno kako to kod njega biva. – Oko i je još crveno, imam podočnjake pa izgledam kao rakun i nisam baš raspoložen za fotografiranja i televizijske kamere. A to je, na kraju, ispalo baš dobro – pojasnio je Splićanin čiji je nastup trajao svega sat vremena i da je nakon toga odmah sjeo u automobil i krenuo za Korčulu.

Podsjetimo, više od četiri tisuće ljudi u nedjelju je na teniskom stadionu u Zadru s nestrpljenjem iščekivalo finalni dvoboj teniskoga Adria Toura između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, a onda je stigla vijest kako je finale otkazano zbog toga što je Bugarin zaražen. Zadarski epidemiolozi jutros su zatrpani brojnim telefonskim pozivima Zadrana koji traže informaciju o testiranju na COVID-19. Kolege novinari koji su bili u doticaju s tenisačima kako doznajemo dobili su naputak o odlasku u samoizolaciju dva tjedna, piše Večernji list.

Facebook Komentari