Linije 8 i 15 ponovno voze, a 14-ica putuje do Mihaljevca

Tramvajske linije 8 i 15 koje prometuju do Mihaljevca sutra se ponovno se vraćaju na gradske ulice, dok će 14-ica ponovno ponovno povezivati Zapruđe s ovim tramvajskim terminalom, piše Večernji list.

Nadležne službe sanirale su posljedice potresa na relaciji od Draškovićeve, Ribnjaka i Medveščaka preko Ksaverske ceste do Gračanskog Dolja, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti i uklonile eventualne nedostatke na kolosijecima i naponskoj mreži, pa je sad sve spremno za ponovu uspostavu ovih linija, kojima je ponovno povezana Draškovićeva ulica s Mihaljevcem i Gračanskim Doljem te prestaje prometovanje autobusa na liniji 33.

Linija 14 prometovat će prema trasu: Mihaljevac – Draškovićeva – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Jadranski most – Zapruđe.

– Podsjećamo kako linija 8 sukladno uobičajenom rasporedu ne prometuje vikendom i blagdanom, a iznimno će biti u prometu samo u subotu, 20. lipnja – poručuju u ZET-u, dodavši da se podrobnije o trasama i rasporedu vožnje može provjeriti na internetskoj stranici ZET-a, na početno-krajnjim stajalištima ili pozivom na broj 072 500 400.

Facebook Komentari