Izbori u Srbiji: Tučnjava jer je trudnica glasovala preko reda

Predsjednik biračkog odbora na izbornom mjestu broj 23 u Bulevaru umetnosti na Novom Beogradu prijavio je policiji tučnjavu dvojice birača ispred samog ulaza na biračko mjesto.

Policija je odmah izašla na mjesto događaja gdje je zatekla 79-godišnjeg i 35-godišnjeg muškarca. Tom prilikom je 79-godišnjak izjavio da ga je mlađi muškarac udario zatvorenom šakom u glavu, dok je 35-godišnjak rekao da je do sukoba došlo nakon što su njegovu suprugu, koja je trudna, pustili da uđe preko reda, zbog čega je 79-godišnjak negodovao i psovao.

Prema navodima mlađeg muškarca, on je upitao 79-godišnjaka u čemu je problem, nakon čega ga je ovaj udario šakom u glavu, a on mu je potom uzvratio.

Dvojica muškaraca nisu zatražili liječničku pomoć i privedeni su u Policijsku stanicu Novi Beograd, priopćila je policija.

O događaju je obaviješten nadležni tužitelj koji se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. Nakon toga je konzultiran i nadležni sudac za prekršaje koji se izjasnio da se protiv obojice muškaraca podnesu odgovarajuće prekršajne prijave, prenosi N1.

Facebook Komentari