Strani mediji tvrde: Angelina je opet stala između Jen i Brada

Holivudska glumica Jennifer Aniston (51) i njen bivši suprug Brad Pitt (56) odnedavno su postali bliski prijatelji, ali sad je to prijateljstvo na kušnji zbog situacije koja je zadesila svijet, pišu 24sata.

Brad je navodno provodio vrijeme tijekom izolacije tako što je bio sa svojom djecom, tvrde američki mediji, a to znači da je ‘surađivao’ i sa svojom bivšom ženom, Angelinom Jolie (45).

Glumac je odlučio da će češće biti s Angelinom kako bi rješavali odmah sva bitna pitanja oko njihove djece, što je razljutilo Jennifer, piše Mirror. Izvor je ispričao kako je Jennifer mislila da napreduje u vezi s Bradom, ali onda se u sve uplela Angelina, ponovno.

– Nema nikakve ljubavi između Jen i Ange, i nije tajna da one nikad neće biti prijateljice zbog burne prošlosti – kaže izvor.

Brad je navodno riješio sve razmirice s Angelinom oko razvoda.

– Nakon onakvog groznog prekida, stvari između Brada i Angeline su se vratile na svoje mjesto. Brad očito zna posložiti prioritete i na prvom mjestu su djeca. Ipak, takvo obnavljanje prijateljstva s Angelinom ostavlja na Jen dojam da je nepoželjna – ističe izvor i nastavlja:

– Shvaća ona da su djeca prva, ali ne prestaje razmišljati o tome kako će to sve s Angelinom utjecati na dinamiku odnosa između njih – zaključuje.

Facebook Komentari