Veljača: Još volim svoje bivše muževe, i Dražena i Janka

Razvod je uvijek velika trauma. To je gubitak ljubavi. Onaj službeni pečat da je stvarno kraj za mene je bio srceparajući, rekla je scenaristica Jelena Veljača (39) u intervjuu za Miss7.

Prekid je, kaže, iskustvo koje ne želi ponoviti. Iako iza sebe ima dva propala braka, Jelena je otkrila kako nikad do razvoda nije došlo zbog treće osobe ili nekog vida zlostavljanja, nego zbog nepremostivih razlika.

– I Janko i Dražen su genijalni frajeri i još ih volim na neki način. Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru – priča Veljača i dodaje kako je period nakon razvoda uvijek težak.

– Srce te boli, duša te boli i trebaš prostora u kojemu možeš disati nakon prekida – kaže. Na treći brak je spremna, ali samo pod jednim uvjetom. Naravno, onim da ljubav s tom osobom traje zauvijek. Osim o razvodu, Jelena je pričala i o seksualnim navikama glumaca.

– Mitovi su da uvijek sve ‘vrvi’ od seksa. Dođeš kući u 18 sati nakon što si snimio sto scena, na setu jedeš hodajući i stvarno ne znam gdje bi tu ‘stao’ i seks – našalila se scenaristica i dodala kako se ne snalazi najbolje u kućanskim poslovima.

– Uvijek razmišljam što ću napraviti ako me netko pita da mu opeglam košulju. Lakše mi je napisati sto stranica scenarija. Noćna mora – rekla je Jelena za kraj, pišu 24sata.

Share This Article