Uhitili gradonačelnika Budve, na ulicama prosvjednici, bacaju petarde i viču: Ustaše, Ustaše

Nakon što su uhitili gradonačelnika Marka Carevića i predsjednika gradske skupštine Krstu Radovića, građani Budve izašli su na ulice i počeli prosvjed. Uhićeni su još neki dužnosnici među kojima su i sin i brat gradonačelnika, pišu Vijesti.me.

Prosvjednici su izašli na ulice, bacali petarde i vikali ‘Ustaše, Ustaše’, a policija je blokirala centar grada. Razbijena su i stakla, a u naguravanju su ozlijeđeni gradonačelnik i predsjednik skupštine. Svi su naknadno pušteni na slobodu osim sina gradonačelnika koji je navodno napao policajca.

Carević je rekao da su oslobođeni kaznene odgovornosti te dodao kako će sutra doći u Općinu na svoje radno mjesto i pozvao prosvjednike da ostanu ispred zgrade i tako iskažu bunt.

– Cijela javnost je jutros mogla vidjeti da Crna Gora nema Ustav. Da su zakoni i pravo suspendirani i podređeni najvećem diktatoru Milu Đukanoviću. Ovo danas je direktno naredio Milo Đukanović, neprijatelj Crne Gore kojeg moramo pobijediti na izborima – izjavio je Radović.

Podsjećamo, u utorak su Carevića, Radovića i tajnika za investicije u Općini Budva Mladena Mikijelja, policija izvela na sporedni izlaz stanice policije, smjestila ih u auto i odvezla, pišu 24sata.

Facebook Komentari