Policija pronašla pištolj kojim je Dubrovčanin pucao u roditelje

Majci je pucao u glavu, a ocu u prsa. Ona je dan poslije preminula od težine ozljeda, dok je otac još u dubrovačkoj bolnici. Ima ozljede kralježnice i leđne moždine

Ronioci, pripadnici interventne postrojbe PU dubrovačko-neretvanske pronašli su u moru ispod Boninova pištolj kojim je Dubrovčanin (37) ubio majku (67) i nanio teške ozljede svom ocu (68), neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik.

Inspektorima su u lociranju oružja pomogle snimke nadzornih kamera i praćenje kretanja muškarca nakon što je pucao u svoje roditelje.

Njemu je određen istražni zatvor jer postoji vjerojatnost da je u vrijeme počinjenja kaznenih djela bio neubrojiv i da bi mogao počiniti teže kazneno djelo.

Podsjetimo, riječ je o sinu koji je pucao u svoje roditelje, nakon čega se sakrio u obližnjem objektu gdje ga je policija nakon četiri i pol sata potrage i pronašla. Majci je pucao u glavu, a ocu u prsa. Ona je dan poslije preminula od težine ozljeda, dok je otac još u dubrovačkoj bolnici. Ima ozljede kralježnice i leđne moždine, pišu 24sata.

Pucnjava u obiteljskoj kući u Dubrovniku, sin pucao na roditelje

Facebook Komentari