Policija privela tri osobe nakon pucnjave u Kaštel Kambelovcu; Ubijenom ni pancirka nije pomogla

Policija je privela tri osobe koje se dovode u vezu s noćašnjim sukobom u Kaštela Kambelovcu i pucnjavom u kojoj je jedan muškarac ubijen, a dvojica su teško ranjena.

“U tijeku je kriminalističko istraživanje nad tri osobe”, izvijestila je u ponedjeljak ujutro glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

Rekla je i da su dvojica teško ozlijeđenih zadržani na bolničkom liječenju.

Na mjestu nesreće u Kaštel Kambelovcu je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Splitu koji je vodio očevidom.

Podsjetimo, u sukobu nekoliko muškaraca koji se dogodio u nedjelju oko 23 sata jedan je muškarac ubijen, a dvojica su ozlijeđena i prevezena u splitsku bolnicu. Kako doznaje N1, zadobili su teške tjelesne ozljede.

Prema neslužbenim informacijama kako javlja Slobodna Dalmacija, radilo se o dogovorenom susretu radi rješavanja nesuglasica između napadača te Joze Čabraje s kojim je tu večer bio sada pokojni Boljat. Nesretni 36-godišnjak je bio okružen članovima suparničke skupine prije nego li je ustrijeljen. Iako je navodno na sebi imao pancirni prsluk smrtonosni metak ga je dokrajčio. Jozo Čabraja nije zadobio po život opasne ozlijede. – Ljudi moji to vam je bilo grozno. Kiša je padala, a ovaj jadan ubijeni momak je ležao na tlu pokriven nekim sivim najlonom. Čuvala su ga dva ili tri interventna policajca jer se čekalo nekoga da započnu očevid. Bilo je oko tri sata ujutro, a on je još kisnuo mrtav. Kažu da je imao pancirku, ali su ga opet uspili ubit. Nije pogođen u glavu – kazao je zgroženi mještanin Kaštel Kambelovca.

U uličici na udaljenosti od oko 700 metara jedan policajac u civilu čuvao je motocikl, također pokriven zaštitnom folijom. Kako se doznaje, s njim je Mario Boljat došao u kaštel Kambelovac te ga je ostavio podalje od mjesta susreta. S vozila su također tijekom očevida uzeti svi tragovi. Za sada su uhićena trojica, a govori se o neraščišćenim odnosima vezano za jedan od lokala na tom području.

Kaštela u blokadi: U obračunu ubojstvo i pokušaj ubojstva dvije osobe

Facebook Komentari