Policija zbog sramotnog natpisa u Zagrebu privela četiri osobe

Iz policije su reagirali na sramotan natpis navijačke skupine BBB, koji su u zagrebačkom kvartu Kustošija izvjesili transparent na kojemu je pisalo “J***t ćemo srpske žene i djecu”.

“Obavještavamo Vas da je 11. lipnja 2020. u večernjim satima bila zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu te da su na mjesto događaja odmah bili upućeni policijski službenici.
Prilikom dolaska na mjesto zatražene intervencije, policijski službenici nisu zatekli niti neposredno svjedočili protupravnom ponašanju vezano uz dojavu o remećenju javnog reda i mira.

No, poduzeli su radnje kako bi započeli kriminalističko istraživanje.

S obzirom na naknadno objavljenu fotografiju na pojedinim društvenim mrežama, u to kriminalističko istraživanje bit će uključeno i utvrđivanje okolnosti njenog nastanka.

Dosadašnjim postupanjem policije, u službene prostorije dovedene su četiri osobe koje se dovodi u vezu s događajem”, priopćili su iz policije za N1.

Podsjetimo, Srpsko narodno vijeće objavilo je jutros na Twitteru fotografiju snimljenu u Zagrebu na kojoj se vide navijači kako drže natpis “Je**t ćemo srpske žene i djecu”.

Slovo “u” u riječi “djecu” je pretvoreno u ustaško, a grupa mladića razvukla je i HOS-ove zastave, prenosi N1.

Stari BBB-ovci Bauer i Markuš, koji je ujedno i HOS-ovac, osudili su transparent klinaca koji je podigao prašinu

Plenković komentirao navijački transparent koji je uznemirio SDSS-ovce

Facebook Komentari