VIDEO Milinović predvidio potop HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji

Gost Newsrooma bio je ličko-senjski župan i donedavni HDZ-ovac Darko Milinović. Komentirao je spekulacije da bi se mogao naći na listi HDZ-a kao nezavisni kandidat u 9. izbornoj jedinici. Dok neki spekuliraju, Milinović tvrdi da ga zanima samo lokalna politika.

Na pitanje kako se pojavljuje teza da bi mogao biti nezavisni kandidat na listi HDZ-a decidirano kaže: “Neću biti na listi HDZ-a. Prije dva tri tjedna sam rekao da me nacionalna politika ne zanima.

Nemam ama baš nikakve ambicije što s tiče nacionalne razine. I ja čujem te spekulacije da bi mogao biti nezavisni kandiat na listi HDZ-a, to su samo spekulacije, niti sam dobio takvu ponudu, niti sam se nudio.”

Milinović misli da će politička utakmica na izborima biti vrlo teška, pogotovo za HDZ. “Znam da je HDZ-u vrlo bitan svaki glas. Ličko-senjski HDZ će nažalost imati vjerojatno najgori izborni rezultat što se tiče parlamentarnih izbora”, ustvrdio je.

Na pitanje je li bilo razgovora s Domovinskim pokretom Miroslava Škore kaže da može reći da je bilo koketiranja, ali nikakvih ozbiljnih razgovora nije bilo.

Nova stranka na pomolu? LIPO – Lika, Primorje, otoci

“Sve moje ambicije su vezane za iduće lokalne izbore i ja se pripremam za lokalne izbore”, rekao je i spomenuo da je s respektabilnim ljudima iz Ličko-senjske županije razgovarao o osnivanju demokršćanske opcije koja bi djelovala isključivo u granicama županije.

“Ne, neću biti na listi HDZ-a, ne zanima me nacionalna politika”, ustvrdio je ponovno na pitanje bi li njegovo ime na listi HDZ-a uzrokovalo raskol u ličko-senjskom HDZ-u.

Treća anketa Crni labud: SDP ima svoje interne ankete, a po njima Plenković nema šanse formirati vlast

Facebook Komentari