Rajko Ostojić: Bernardić će briljirati na sučeljavanju!

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić u N1 Studiju uživo komentirao je parlamentarne izbore u Hrvatskoj te strahuje li predsjednik SDP-a Davor Bernardić od sučeljavanja s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Na početku se osvrnuo na današnji sastanak HDZ-a koji se održava u Vladi.

“Danas na blagdan Tijelova kada Vlada ne postoji, nepoznati ljudi, prijatelji Andreja Plenkovića ulaze u Vladu umjesto u prostorije HDZ-a, ovo izgleda na Sjevernu Koreju”.

Ostojić tvrdi, Bernardić ne strahuje od sučeljavanja s Plenkovićem, kako to HDZ tvrdi.

“Mi smo ozbiljna stranka, imamo razrađen program unaprijed. Davor Bernardić je pristao na sučeljavanje na dvije televizije s jasnim planom koji imamo već 10 dana, nedopustivo je da ga zbog straha i panike premijer u ime HRT-a poziva, procijenit ćemo gdje je Bernardić taj dan, imamo li resursa. Bernardić ne bježi od sučeljavanja, iznenadit ćete se kakvo će ono biti. Naravno da može parirati Plenkoviću u sučeljavanju, HDZ je napokon shvatio da ide u oporbu, a Branko Bačić da će biti saborski zastupnik. Bernardić će briljirati na sučeljavanju”, rekao je Ostojić i prokomentirao jučerašnji intervju Radimira Čačića u kojem je rekao da šef oporbe malo toga zna.

“Rekao je da je malo znao i Zoran Milanović i Andrej Plenković, s Čačićem imamo potpisan sporazum da će podržati Bernardića za mandatara. Imamo ozbiljne ljude za razliku od HDZ.a, tolika je panika da im na sastanke dolazi Stevo Culej, vraćaju Darka Milinovića. Mi idemo s ozbiljnim ljudima kao što su župan Bajs, Posavec, gradonačelnik Petrinje, PGS i IDS”, rekao je Ostojić i dodao da im je zajednički nazivnik program i bolja Hrvatska jer je ljudima dosta korupcije.

SDP i HDZ “zaratili” oko sučeljavanja: “Uplašeni Bero podvio je rep”

Facebook Komentari