Čeka nas spektakl: Joshua i Fury dogovorili su dvije borbe

Anthony Joshua (30) i Tyson Fury (31). Dvojica najboljih teškaša na svijetu, nešto najbolje što nam boks u današnje može ponuditi. Već neko vrijeme nadamo se da bi ovaj dvojac mogao ukrstiti rukavice za ujedinjenje titula, a to bi se, ako je vjerovati riječima Eddieja Hearna, moglo dogoditi uskoro!

Najpoznatiji boksački promotor potvrdio je da su Fury i Joshua dogovorili čak dvije borbe!

– Napredujemo, ima još puno toga za riješiti. Treba odabrati mjesto borbe i datum. Postignut je dogovor oko financijskih detalja – rekao je Hearn pa dodao:

– Na dobrom smo putu. Obojica su dala pristanak na dvije borbe. Dosta još toga treba prevladati u međuvremenu. Krećemo se u dobrom smjeru – završio je poznati boksački promotor.

Tyson Fury se u posljednji put borio u veljači kada je osvojio titulu po verziji WBC pobijedivši Deontaya Wildera, dok se Joshua u prosincu revanširao Andyju Ruizu vrativši titule u svoje vitrine.

Prvo nas čeka revanš Furyja i Wildera koji bi se trebao dogoditi u listopadu, a s druge strane Joshua će se, nadamo se, boriti u pulskoj Areni protiv Kubrata Puleva. Nakon toga bi trebali započeti i završni pregovori o meču kojeg toliko dugo čekamo, pišu 24sata.

Facebook Komentari