Bračni problemi omiljene TV voditeljice: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica?

U braku HRT-ove voditeljice Doris Pinčić Rogoznice i njezinog supruga, glazbenika Borisa Rogoznice navodno ne cvatu ruže. Prije nekoliko mjeseci počelo se šuškati o bračnim problemima, a te tvrdnje, kako piše Story, dodatno su potpalile činjenice da oboje već neko vrijeme ne nose vjenčano prstenje, ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a čini se da posljednjih tjedana i ne žive zajedno.

Posljednju fotografiju sa suprugom Doris je objavila u siječnju ove godine, dok je Boris, koji inače rado dijeli privatne trenutke s obožavateljima, prije nekoliko mjeseci zaključao svoj profil na Instagramu. Par se vjenčao u rujnu 2013. godine u Zadru, a na vjenčanju su bila i brojna poznata lica među kojima su bili i kolege iz ‘Larinog izbora’, serije koja je proslavila Doris Pinčić.

S mladencima su slavili Ivan Herceg, Ornela Vištica, Robert Kurbaša, Jagoda Kumrić, Jelena Veljača. Zastavu je na vjenčanju nosio Kristijan Curavić, prijatelj Doris i Borisa. Nakon vjenčanja Doris je nastavila graditi televizijsku karijeru na RTL televiziji, a prije nekoliko mjeseci prešla je na HRT gdje trenutno vodi emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’. U braku s Borisom dobila je dvoje djece, 6-godišnjeg sina Donata te 2-godišnju kćer Gitu. U kolovozu prošle godine, uoči šeste godišnjice braka, supružnici su zajedno kupili kuću bez kredita u okolici Zagreba. Je li tek riječ o prolaznoj krizi ili definitivnom razlazu za sada nije poznato, piše Večernji list.

Facebook Komentari