Prometna nesreća na Ipsilonu: Preminula još jedna osoba

Foto: Istarska policija

Ovo je šesta osoba koja je smrtno stradala na istarskim prometnicama ove godine te će policija u narednom razdoblju pojačati aktivnosti kako bi se smanjilo stradavanje u prometu, piše istarska policija.

Nakon što je u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu poginuo 64-godišnji vozač Mercedesa, policija je zaprimila obavijest iz riječke bolnice da je u ponedjeljak, 8. lipnja oko 16.30 sati, od posljedica nesreće preminuo i putnik iz istog vozila, 60-godišnji austrijski državljanin.

Ovo je šesta osoba koja je smrtno stradala na istarskim prometnicama ove godine, jedna više nego u istom razdoblju prošle godine. Policijska uprava istarska će u narednom razdoblju pojačati aktivnosti u cilju smanjenja prometnih nesreća i stradavanja osoba, no povoljno stanje sigurnosti u cestovnom prometu ne može se osigurati samo pojačanim angažmanom policije, već i građani moraju biti svjesni važnosti poštivanja prometnih propisa. Dovoljna je sekunda neopreznosti da zbog nepridržavanja prometnih pravila ugrozite vlastiti život ili život neke druge osobe, piše istarska policija.

Detalji stravične nesreće na Istarskom ipsilonu: Na mjestu je poginuo poznati pulski taksist koji je mušteriju iz Njemačke Mercedesom vozio za Zagreb

Facebook Komentari