HNL pred publikom od vikenda

Polufinala Kupa i prvo “postkoronarno” kolo HNL-a odigrana su bez navijača na tribinama, ali i ta bi odluka trebala otići u povijest. Krunoslav Capak kaže: “Moći će uz poštivanje mjera”

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić najavio je prije nekoliko dana kako bi gledatelji mogli na stadione nogometnih prvoligaša od drugog kola nakon nastavka prvenstva, a to će se i dogoditi!

Kako je u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” potvrdio ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, ovaj vikend publika će moći uživo gledati natjecanja na otvorenom.

– Mislim da od 12. ili 14. lipnja kreću natjecanja s gledateljima na otvorenom. Naravno, uz epidemiološki okvir koji ćemo objaviti – rekao je Capak.

Iako će broj gledatelja biti ograničen, dobra je to vijest za sve naše prvoligaše. Posljednje utakmice iza zatvorenih vrata tako bi mogle biti Inter – Gorica i Istra – Hajduk (četvrtak), u petak igraju Varaždin – Rijeka i Lokomotiva – Dinamo, a u subotu Slaven – Osijek.

Odahnut će i organizatori revijalnoga teniskog turnira Adria Tour u Zadru 20. i 21. lipnja, gdje je dolazak najavio najbolji svjetski tenisač Novak Đoković. U Višnjiku je počela montaža tribina za 9000 gledatelja, a vidjet ćemo koliko će ih moći biti, pišu 24sata.

Share This Article